Syksyn kilpailut – voimien keräämistä Norjan jälkeen

Valtaosa veneistä on päättänyt jättää syksyn kisat väliin ja keskittyä muihin asioihin (kuten työntekoon ja perhe-elämän viettoon). Norjan kisat ovat vaatineet lunnaansa. Naja suunnittelee ajavansa kaikki kilpailut. Pietarilainen Astra II aikoo tulla Suomeen osallistuakseen Evli Cupiin. Myös Iroquois harkitsee osallistumista Evli Cupiin. Sphinx osallistuu Tuoppiin ja Evliin. Vågspel osallistunee Tuoppiin ja Evliin, jos löytyy kaksi korvaavaa gastia poisjäävien tilalle.

Lara joutuu todennäköisesti aikaistamaan telakalle menoa korjaustöiden takia. Saalasti-Riekki perheen pääluvun kasvamisesta johtuen, Sagitta ei ainakaan osallistu Tuoppiin, mutta mahdollisesti Evliin, mikäli "gastit palaavat Hankøn jälkeisestä diasporasta", Timo Saalastin sanojen mukaan. Esa Eerikäinen lähetti terveiset Utösta ja ilmoitti, että Tamara keskittyy tämän kauden kruisailuun. Wandan remontti on vihdoin valmis ja vene näyttää upealta. Wanda palaa kuitenkin kehiin vasta ensi kaudella ja entistä ehompana. Katrina on vielä matkalla Suomeen ja kippari Hannu parantelee katkenneita kylkiluitaan purjehtimalla! Silja talvehtii Norjassa ja palaa Suomeen vasta ensi kesänä.

Hieno kausi takana. Odotamme innolla, miten Norjan opit näkyvät ensi kauden tuloksissa. Olettehan muistaneet laittaa kalentereihinne Naantalin juhlat 4.-5.10.2008! Teksti: Julia Ormio

8mr 7.8.2008